HTML

morvai arnold

Ez a blog, mindenről, ami a napi eseményekhez, hozzáfűződik és a vagyonőri szakmához.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

A Vagyonőr munka is veszélyben?

2011.06.21. 09:54 | morvai arnold | Szólj hozzá!

 Nem tudom, hogy ki mint van vele a vagyon őrök közül, de szerény személyem tiltakozik az ellen, hogy a nyugdíjas rendvédelmi dolgozókat újra munkába állítsa a kormány. 

Miért?

Hát csak azért, mert minden tiszteletem a rendvédelmi dolgozóké és azoké akik már nyugdíjban vannak, de szerény személyem háborog azok ellen a hírek ellen amik azt írják, hogy a volt rendvédelmi dolgozó fogják felügyelni a rendet azokon az építkezéseken, és azokon a közmunkaprogramokon, amelyeket a kormány most akar elfogadtatni a parlamentel.

Megint csak Miért?

Azért mert az országban így is kevés a munkalehetőség, és most ezáltal a kormány a vagyonőrök munkáját is elakarja venni, megint csak nagyszámú munkanélküliséget akar az országban, mert ebből ez lesz megint, hogy a vagyonőrök akik ezt a szakmát választották azok fognak az utcára kerülni a kormány rossz döntése miatt.

Akik leszolgálták az éveiket, rendőrök, tűzoltók, katonák, fegyőrök, azok maradjanak meg a kaptafánál, vagy is nyugdíjban, ne háborgassuk őket és hagy döntsék el ők, hogy a nyugdíj mellett dolgozni kívánnak, vagy nem. Hát persze, hogy dolgozni, mivel Magyarországon az élet nagyon drága a fizetések, és a nyugdíjak, viszont nagyon alacsonyak és kevesek, a többi uniós országokhoz képest. nem akarok bele menni, de a kevés fizetésért sok munka, minden szakmára vonatkozó problémát jelent. 

A bejegyzés trackback címe:

https://morvaiarnold.blog.hu/api/trackback/id/tr773002315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása