HTML

morvai arnold

Ez a blog, mindenről, ami a napi eseményekhez, hozzáfűződik és a vagyonőri szakmához.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

BENZINÁRAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011.06.21. 10:59 | morvai arnold | Szólj hozzá!

Megjegyzésem csak annyi, hogy a benzinárak a csillagos egekben. Minden országban alacsony az adója a benzinnek csak Magyarországon magas, hol lemegy, hol viszont felmegy.

Nem tudom, hogy ez mire jó mert ha elgondolkodunk rajta, akkor amik bele vannak építve pl: út adó, és  megnézzük az útjainkat, akkor ellehet gondolkodni, hogy hova megy el az a temérdek pénz amit mi a benzinbe befizetünk csak az út adó néven.

Az útjaink nagyon rosszak, de ezt nem kell bővebben leírnom mert nagyon sokan vezetnek, és használják útjainkat.

De józan paraszti ésszel kellene gondolkodni, pl: azon, hogy ha jóval kevesebb lenne a benzin ára, akkor jóval több benzin is fogyna mint mostanában.

Ha már megvettük a Mol részvényeket azt hinné az ember, hogy a benzin olcsóbb lesz nem pedig drágább.

De Magyarországon minden fordítva megy, ami kerek azt dobják, ami szögletes azt viszont gurítják. A honatyák elgondolkozhatnának azon  is, hogy vannak olyan kispénzű, és kis fizetésből élőek, akik nem tudják már megfizetni a  sokasodó terheket, és nem csak azokra kellene gondolniuk akik milliárdosok, vagy jómódúak, ha nem a kis polgárokra akik nélkül ennek az országnak a szekere nem futna, esetleg csak döcögne.

A Honatyáknak le kellene nézni vidékre, és megnézni azt, hogy milyen nehéz az élet, és a megélhetés, és nem a statisztikákra hagyatkozni, mert igaz, hogy a munkanélküliség csökkent, de nem azért mert a munkanélküli talált munkát, hanem azért mert a rendszerben már nem jegyzik, és nem kap semmilyen ellátást.

Ebben az országban ha csökkentenének árakat adókat, gondolok itt a Benzinre, Gázolajra, minden másra, pl: még a cigire akkor minden fellendülne a gazdaságtól, egészen az iparig mert érdemes lenne dolgozni, és nem vinne el mindent az adó.

Ilyen adó-olyan adó, lassan már minden adóköteles, még lehet, hogy a levegő is az lesz lassan. 

Ez csak egy szerény vélemény, egy kis embertől, de szerintem érdemes elgondolkodnunk rajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://morvaiarnold.blog.hu/api/trackback/id/tr133002478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása